GOFRY
Przepisów na gofry jest mnóstwo. Ten mój :)
:) Proporcje na jedno jajko :) Wyjdzie 4 gofry :) Oczywiście na większa liczbę wystarczy sobie dodać więcej składników :)
1 jajko
1 łyżka cukru
1 szklanka mąki
2 łyżki oleju
mleko ( tyle by ciasto było podobne do naleśnikowego )
Wszystkie składniki...
rozwiń
jak mozna sie zglosic do masterschewa juniora ?
Kiedy będą wyniki konkursu na zupę rozgrzewającą?
Oto odpowiedź po napisaniu do nich maila
Dziękujemy za zainteresowanie programem „MasterChef”.
Uprzejmie informujemy, że zwycięzcy konkursu zostali poinformowani telefonicznie lub drogą mailową.
Pozdrawiamy,
Dział Współpracy z Widzami
Ja niedawno dostałam taką odpowiedź:
"Witamy,
Dziękujemy za wiadomość oraz zainteresowanie naszą stacją. Uprzejmie informujemy, że wszystkie wyniki konkursu programu „Master Chef” są podane na stronie internetowej http://masterchef.tvn.pl/ w zakładce „konkursy”. "
Myślę, że konkurs nie został rozstrzygnięty,...
rozwiń
a co z tą zupą?
jak się zgłosić?
A gdzie się podział konkurs na PODROBY?!
No łał a co mysilałas ze nie każdy kto czytał reguliamin to wie o zasadach
Ja kocham Madzie dlatego musi Do mnie przyjechać :):):):)
Ja mam 11 lat gotuje lepiej od mojej mamy, taty, babci, cioci, mam i tatów moich przyjaciół. Jestem lepsza nawet od niektórych kucharzy.
Jak widziałam 3 odcinek 4 edycji to się śmiałam z tych co odpadli, bo ja umiem takie rzeczy. Codziennie gotuje obiady w domu i według mojej rodziny są obłędne. Jak przychodzą goście myślą że moja...
rozwiń
zalosna jestes!
brakuje Ci pokory i szacunku dla wlasnej mamy, wspolczuje jej takiej narcystycznej corki
buhahahahahahhahahahahaah
Wiesz ty co jesteś chwali da tyle ci powiem
Bardzo chcialabym wziac udzial w konkursie ale mam bardzo mala i skromna kuchnie wiec odpada moje uczestnictwo a szkoda to moje marzenie!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich!!!
Jeśli mieszkasz gdzieś w zachodniej małopolsce, możesz wpaść do mnie, o ile się dostanę:)
Barbara S.
Wziąłbym udział ale mam tylko 17 lat
§ 2 Warunki uczestnictwa w Konkursie 1. W Konkursie mogą brać udział osoby pełnoletnie i niepełnoletnie od 13 lat. Pełnoletnie posiadające pełną zdolność do czynności prawnych, mieszkające na terenie Polski oraz osoby niepełnoletnie - które w przypadku wygrania nagrody konkursowej zobowiązane są do dostarczenia oświadczenia opiekunów... rozwiń
Widzę że nie przeczytałeś regulaminu ,to przeczytaj!
Jest jeszcz junior wiesz
Gdybym mógł gościć Magdę Gessler u siebie to chyba bym padł z wrażenia
hej albo jestem slepa ale nie widze tego formularza :P
Jest na pewno
Gesslerka już taką popisówe odwala że aż żal oglądać. Przecież nie trzeba być takim chamskim i pokazywać jakim się jest lepszym od innych.
ważne, że jest skuteczna. Pozdrawiam :)
Chciałbym gościć Panią Anie w moich niskich progach.
Chciałbym zaprosić Panią Anię, coś muszę wymyślić :-)
Można przystąpić do konkursu jako szkola?
a czytaliście regulamin? tylko osoby fizyczne
Jako szkoła można?
taka szkola powinna umiec cztac regulamin, zeby sie potem nie musiec osmieszac :/
...fajna Ania..............................
lukasz szatyłowicz
lukasz
martyna kepa 2 b