Grażyna Kuroń: Tatar wołowy

Sekcja Specjalna - Książka przepisów |
Grażyna Kuroń: Tatar wołowy
MasterChef  

200 g polędwicy wołowej

2 grzybki marynowane np. borowiki,
1 górek kiszony
1 szalotka
musztarda Dijon
oliwa z oliwek
żółtko
sól, świeży pieprz

świeże zioła do dekoracji

Mięso wołowe oczyszczamy z błon i drobno siekamy, dodajemy pokrojonego w drobną kostkę ogórka, szalotkę, marynowane grzybki, oliwę. Mieszamy. Na koniec dajemy żółtko i posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy pieprzem i solą, oraz zdobimy zieleniną.

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

A dlaczego niema nowych potraf

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
      tvnpix