Składniki: 2 buraki 4 plastry koziego sera pleśniowego garść rukoli garść szpinaku baby 50 g orzechów pekan kwiat ogórecznika do dekoracji Sos vinaigrette: sok z pomarańczy, sok z cytryny, 1 ząbek czosnku, bazylia, oliwa, pierz, miód.
Przygotowanie: Gotujemy buraki i kroimy w plastry, dodajemy kozi ser, na to układamy kolejne plastry buraków i pozostałe składniki, polewamy sosem vinaigrette.
Pozostałe wiadomości
AktualnościThe Traitors. Zdrajcy: Konflikty i eliminacje oraz zmiana w programie
AktualnościIza Kuna i Adam Woronowicz o życiu po 50-tce i seksie. Co jeszcze w programie Kuby Wojewódzkiego?
MasterChef NastolatkiKonkurs "Gotuj z MasterChef Nastolatki". Nagraj przepis lub wyślij zdjęcie i wygraj nagrody!
AktualnościZgłoś się na casting do nowego sezonu Top Model!
AktualnościGwiazdy TVN w nowej oprawie. "TVN to coś, co nas łączy"