Mateusz Zielonka: Tiramisu

Sekcja Specjalna - Książka przepisów |
Mateusz Zielonka: Tiramisu
MasterChef  

5 żółtek

500 g mascarpone
5 łyżek cukru
biszkopty
kawa rozpuszczalna
kakao
amaretto

Żółtka miksujemy z cukrem na puszystą masę, dodajemy mascarpone i delikatnie mieszamy. Do kawy dodajemy amaretto i zanurzamy w niej biszkopty. Układamy warstwowo: biszkopt / masa / kakao / biszkopt / masa / kakao.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
tvnpix